Kantojyrsintä Inkoossa

Suoritamme kantojen poistot 10 vuoden kokemuksella. Meiltä onnistuvat Inkoon seudulla isojenkin kantojen jyrsintä. Meillä on myös pienempi kantojyrsin, jolla pääsee ahtaisiin paikkoihin jyrsimään. Isompi kantojyrsin vaatii 90 cm leveän kulkuväylän, mutta pienempi kantojyrsin siirtyy myös kahden henkilön kantamana. Erityisalaamme kuuluu kantojyrsintä myös erityisen vaikeissa paikoissa, kuten jyrkissä rinteissä ja vaikeakulkuisessa maastossa.

Kantojyrsintä

Kantojyrsinnän hinta Inkoossa

Inkoon seudulla hinnoittelemme kantojyrsinnän aika-arvion perusteella. Emme veloita matkakuluista, vaan veloitamme ainoastaan itse jyrsinnästä. Aika-arvioon vaikuttaa kantojen koko, lukumäärä, puulaji, ikä sekä sijainti. Maaperäkin voi vaikuttaa. Esimerkiksi rantakivikossa työskentely vaatii enemmän aikaa kuin nurmikolla.

Kannon koko vaikuttaa työstettävän puuaineksen määrään siten, että halkaisijaltaan 100 cm kanto sisältää tuhat kertaa enemmän työstettävää puuainesta kuin 10 cm kanto. Monet kuitenkin hinnoittelevat työnsä kannon halkaisijan mukaan. Tässä joitain hintaesimerkkejä:

  • Joulukuu 2021 Tähtelässä, 10 kuusikantoa n. 15 cm: 90 €
  • Tammikuu 2023 Degerby, 2 kpl 60-70 cm vaahterakantoa: 320 €
  • Kesäkuu 2022 Inkoon asema, 2 kpl 40 cm mäntykantoa: 90 €
Teemme mielellämme maksuttoman arvion ja tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä. Ota meihin yhteyttä!