Kantojyrsintä Raaseporissa

Suoritamme kantojen poistot 10 vuoden kokemuksella. Meiltä onnistuvat Raaseporin seudulla isojenkin kantojen jyrsintä. Meillä on myös pienempi kantojyrsin, jolla pääsee ahtaisiin paikkoihin jyrsimään. Isompi kantojyrsin vaatii 90 cm leveän kulkuväylän, mutta pienempi kantojyrsin siirtyy myös kahden henkilön kantamana. Erityisalaamme kuuluu kantojyrsintä myös erityisen vaikeissa paikoissa, kuten jyrkissä rinteissä ja vaikeakulkuisessa maastossa.

Kantojyrsintä

Kantojyrsinnän hinta Raaseporissa

Raaseporin seudulla hinnoittelemme kantojyrsinnän aika-arvion perusteella. Emme veloita matkakuluista, vaan veloitamme ainoastaan itse jyrsinnästä. Aika-arvioon vaikuttaa kantojen koko, lukumäärä, puulaji, ikä sekä sijainti. Maaperäkin voi vaikuttaa. Esimerkiksi rantakivikossa työskentely vaatii enemmän aikaa kuin nurmikolla.

Kannon koko vaikuttaa työstettävän puuaineksen määrään siten, että halkaisijaltaan 100 cm kanto sisältää tuhat kertaa enemmän työstettävää puuainesta kuin 10 cm kanto. Monet kuitenkin hinnoittelevat työnsä kannon halkaisijan mukaan. Tässä joitain hintaesimerkkejä:

  • Lokakuu 2022, 70 cm kuusen kanto Karjaalla: 190 €
  • Tammikuu 2023, 3 kpl 30-50 cm vaahteran kantoa Tammisaaressa: 220 €
  • Joulukuu 2021, 7 kpl 20-40 cm kuusen ja männyn kantoa Mustiossa: 120 €
  • Kesäkuu 2022, Pohjankuru, 2 kpl 40 cm männynkantoa: 90 €
Teemme mielellämme maksuttoman arvion ja tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä. Ota meihin yhteyttä!